Zašto odabrati nas?

Radimo posao od početka do kraja: imate tek zamisao i nikakve ideje – mi smo tu da odradimo sve, od logoa do web stranice, vizitkica, magazina, marketinga, štampanog materijala, promocija, revija, sastanaka, partyja… Vaše je tek da nas pozovete.

Jedinstven dizajn

Naš dizajn je lako prepoznatljiv samo po kvalitetu, ali je zato sasvim drugačiji za svakog klijenta. Unajmite nas i uvjerite se da smo jedinstveni u brendiranju i stvaranju povoljne slike vašeg proizvoda.

b

Proizvod

Branding

Internet

Grafika

Šta ćemo učiniti za Vas

Sigurno je da ćemo promijeni vaš brand kao i način na koji vidite i doživljavate dizajn! Možemo Vam pomoći da postanete ime u svijetu biznisa, a i da se plasirate na internetu i medijima. Imamo stručnjake u marketingu, web dizajnu, grafičkom dizajnu, najbolje kamermane i snimatelje, ljude koji su izvrsni u priređivanju svih vrsta evenata…

Naša kompanija zna kako se stvara ime

Prepustite sve ljudima kojima je to posao i koji su stručni. Nećete zažaliti što ste nas pozvali!

Šta nudimo

Tu smo za sve što trebate! Ako trebate dobar marketing…Ako Vam treba grafički dizajn…ako trebate internet stranicu…priređujete party, prijem, konferenciju…Tu smo za Vas!

Stvaranje imidža i pozicije u svijetu biznisa; stvaranje prepoznatljivog branda i loga koji ćete voljeti; otvaranje internet stranice za svaku vrstu posla ili privatnu; dizajn časopisa, revija, knjiga; savršene filmove i fotografije; organiziranje svega što je moguće i zamisliti;

U svemu su granice samo Vaša želja i mogućnosti!

U poslovnom svijetu smo još od 1996, znamo tržište i znamo šta treba da se osvoji. Pružite nam povjerenje i mi ćemo Vam dokazati da su za dobar plasman marketing i internet prisustvo najvažniji.
Mi smo i pravni i fizički nasljednik najstarije privatne turističke agencije u BiH, Intertoursa, zato znamo i prirediti nezaboravne evente, organizirati prijeme, zabave, festivale, fashion show-e i sve što poželite. A sve to snimimo i imate i fotografije i video događaja.

Savjeti
Naš savjet je da koristite WordPress ako redovito dopunjavate stranicu. Ukoliko imate stranicu koju rijetko dopunjavate, koristite statičnu HTML;

Prilagodljivost
Sve što smo uradili prilagođeno je današnjem modernom svijetu te jednako dobro izgleda i na mobitelima, tabletima i kompjuterima;

Sigurnost
Sigurnost svega je veoma važna, a naš tim i tome poklanja specijalnu pažnju

  • Branding – 90%
  • Web dizajn – 92%
  • Marketing i istraživanje – 85%
  • Grafički dizajn – 85%
  • Održavanje evenata – 95%

Najčešća pitanja

Ovdje smo izdvojili neka pitanja i odgovore koji se najčešće traže. Molimo da prvo ovdje provjerite da li ima ono što Vas zanima.

Ukoliko ne nađete odgovor, slobodno nas kontaktirajte mailom i saznajte sve što Vas interesira. Odgovaramo u roku od jedne sedmice, ako odgovor zahtijeva proračunavanje i pregled materijala, inače ćete dobiti odgovor puno brže.

Cijene šaljemo mailom isključivo ako se pošalje konkretan neophodan materijal, tačan zahtjev i količina i vrsta onoga što želite. Inače možete dobiti tek okvirne cijene koje ne moraju biti tačne.

S kakvim klijentima radimo?
Svi oni koji su zainteresirani da poprave svoj brand status ili da ga tek izgrade; oni koji žele da naprave ili poprave web stranicu; oni kojima treba organizacija konferencije, festivala, prijema, rođendana, partyja; oni koji žele dizajnirati časopise, revije ili bilo koji štampani materijal.
Za koje vrijeme možete obaviti posao?
Sve ovisi o količini materijala i onoga šta treba uraditi. Brand se stvara dugoročno, a za dizajn i organiziranje možemo biti onoliko brzi koliko Vam je potrebno.
Nudite li više verzija prije zaključivanja posla?
Naravno! Sve što radimo, možete prvo pogledati i odlučiti između više verzija. Ako već imate zamisao, utoliko bolje, mi ćemo se nadograditi na to.

Način na koji radimo

Pošaljite nam Vaše želje

Sve što ste zamislili, prvo nam pošaljite mailom. Ako želite punu procjenu i izradu, pošaljite nam i materijale poput tekstova, slika i filmova.

t

Cijena ovisi o količini posla

Tek kada detaljno proučimo zadatak, možemo Vam reći cijenu. Unaprijed se ne dogovaramo, ali na duži period dajemo veće popuste.

Naćićemo se uživo

Nakon konsultacija mailom potrebno je obaviti i sastanak uživo, kako bismo se upoznali i još bolje shvatili Vaše želje.

Postizanje dogovora

Kad pregledate naše prijedloge, lako ćemo se dogovoriti o svemu. Vodimo se uvijek zahtjevima klijenata.

Kreativne suradničke zvijezde

Ovo su spoljni suradnici koji svojim idejama daju veliki doprinos našem timu.

Dragan Gačnik

Dragan Gačnik

Dizajner

Jasmin Šarić

Jasmin Šarić

Video

Nandino Škrbić

Nandino Škrbić

Dizajn i Grafika

Selver Konjić

Selver Konjić

Fotografije

Mustafa Gerdijanović

Mustafa Gerdijanović

Organizacija

Elfad Baručija

Elfad Baručija

Tehnika

Naši zadnji poslovi

Tek nešto od onoga što trenutno radimo, toliko da imate uvid kako sve izgleda! Za Vas imamo nešto specijalno.

Počnite odmah nešto novo.


Ne čekajte!

Pošaljite nam Vaše želje, a neko od naših dežurnih će Vam uskoro odgovoriti.